2021/2022 o‘quv yili qabuli uchun test sinovlariga tayyorgarlik ko‘rish va uni o‘tkazish davrida maxsus ish rejimida ishlashga jalb qilingan xodimlar, ekspertlar va ishchilarni kunlik to‘rt mahal issiq ovqat bilan taʼminlash uchun quyida nomlari qayd etilgan oziq-ovqat mahsulotlarini xarid qilish bо‘yicha takliflarni qabul qiladi.
№ |
Наименование |
Кол-во |
Ед. изм |
1 |
Кефир |
900 |
л |
2 |
Молоко 3,2% |
500 |
л |
3 |
Сметана |
80 |
л |
4 |
Сыр |
70 |
кг |
5 |
Маргарин |
10 |
кг |
6 |
Масло сливочное 82,5% |
150 |
кг |
7 |
Сгущенное молоко |
150 |
шт |
8 |
Сухое молоко |
30 |
кг |
9 |
Баклажан |
80 |
кг |
10 |
Болгарский перец |
300 |
кг |
11 |
Зелень |
30 |
кг |
12 |
Капуста |
200 |
кг |
13 |
Картошка |
1200 |
кг |
14 |
Лук |
600 |
кг |
15 |
Морковь (красный, желтый) |
800 |
кг |
16 |
Огурцы отборный |
600 |
кг |
17 |
Помидоры отборный |
900 |
кг |
18 |
Репа отборный |
60 |
кг |
19 |
Свекла отборный |
60 |
кг |
20 |
Чеснок отборный |
30 |
кг |
21 |
Горох колотый |
30 |
кг |
22 |
Горох отборный (нохат) |
80 |
кг |
23 |
Гречка |
80 |
кг |
24 |
Дрожжи прессованные |
8 |
шт |
25 |
Крупа манная |
50 |
кг |
26 |
Крупа перловая |
30 |
кг |
27 |
Макароны |
200 |
кг |
28 |
Маш |
60 |
кг |
29 |
Мука высшый сорт |
200 |
кг |
30 |
Пищевая соль |
120 |
пач |
31 |
Томатная паста |
50 |
л |
32 |
Рис "Аланга" |
200 |
кг |
33 |
Рис "Лазер" |
400 |
кг |
34 |
Шакар |
200 |
кг |
35 |
Кофе |
30 |
уп |
36 |
Сок ассортимент |
450 |
л |
37 |
Чай (зелёный) |
30 |
кг |
38 |
Чай (чёрный ) |
20 |
кг |
39 |
Арбуз |
1000 |
кг |
40 |
Виноград |
450 |
кг |
41 |
Дыня |
500 |
кг |
42 |
Яблоко |
450 |
кг |
43 |
Печенье ассортимент |
150 |
кг |
44 |
Ржаной хлеб ассортимент |
450 |
шт |
45 |
Хлеб пшенич. Форм. 1/с 0,6ш/кг |
2400 |
шт |
46 |
Конфеты ассортимент |
120 |
кг |
47 |
Колбаса варен. |
80 |
кг |
48 |
Колбаса копченая |
80 |
кг |
49 |
Мясо баранина |
500 |
кг |
50 |
Мясо говяжье |
1000 |
кг |
51 |
Сосиски |
150 |
кг |
52 |
Курятина |
250 |
кг |
53 |
Яйца |
5000 |
шт |
54 |
Масло рафинированное |
400 |
кг |
55 |
Рыбные продукты |
300 |
шт |